Nieuws

Ons laatste nieuws

bduprint(4)

BDUprint en Janssen/Pers Rotatiedruk zijn erbij: NNP-dag 2024!

BDUprint en Janssen/Pers Rotatiedruk zijn verheugd om als Vrienden van de NNP (Nederlandse Nieuwsblad Pers; de branchevereniging voor lokale nieuwsmedia in Nederland) deel te nemen aan de aankomende NNP-dag op 29 mei a.s.

Krantenformaat

Welke krantenformaten biedt BDUprint aan?

Van het compacte en handzame tabloid formaat tot het traditionele indrukwekkende broadsheet formaat, elk krantenformaat heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende krantenformaten en speciale productiemogelijkheden die BDUprint biedt aan haar klanten.

bduprint

Amstelkids Journaal - langs drukkerij BDUprint

Enkele weken geleden heeft het Amstelkids Journaal, een programma gecreëerd en gepresenteerd door kinderen, een bezoek gebracht aan onze drukkerij om een kijkje achter de schermen te nemen bij het productieproces van lokale kranten. Het Amstelveens Nieuwsblad, een publicatie onder de vlag van...

BDUprint website in harmonie met Janssen/Pers Rotatiedruk

Met een frisse wind door onze online aanwezigheid is BDUprint verheugd om het nieuwe uiterlijk van onze website te presenteren. Na de nieuwe samenwerking met Janssen/Pers Rotatiedruk, hebben we besloten om onze website een complete make-over ...

Businessclub Lunteren Werkt! bezoekt krantendrukkerij BDUprint

Het bedrijfsbezoek bij BDUprint, georganiseerd door Businessclub Lunteren Werkt!, was een enerverend evenement dat de deelnemers een diepgaand inzicht bood in onze drukkerij en de productie van gedrukte media.

Algemeen directeur BDUmedia vertrekt

De algemeen directeur van BDUmedia, Jeroen Cnossen, verlaat het bedrijf met ingang van 1 maart. Cnossen nam in 2020 de leiding over de Barneveldse drukkerij en uitgeverij, die onder andere de Barneveldse Krant publiceert, te midden van de COVID-19-pandemie.

Jaarlijkse heffing recyclingbeheerbijdrage systeemkosten

RN is de uitvoeringsorganisatie van producentenverantwoordelijkheid voor papier en/of karton dat geen verpakking is. PRN garandeert en bewaakt de inzameling en de recycling van oudpapier en –karton om zo de papierkringloop gesloten te houden.

Beheermaatschappij Em. de Jong neemt de Koninklijke BDU over

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de Koninklijke BDU Holding heeft donderdagavond 13 juli ingestemd met de overname van de BDU door Beheermaatschappij Em. de Jong. Deze overname...