Over ons

Over ons

Gespecialiseerde krantendrukkerij

Al sinds 1871 jaar is BDUprint gespecialiseerd in het drukken van kranten. Met ruim 150 jaar ervaring én de modernste krantenpers van Nederland, mogen wij ons met recht koploper noemen als het gaat om kranten drukken. Wekelijks drukken wij miljoenen kranten in zowel kleine als grote oplages, zowel op tabloid als magazine formaat.

drukkerij

Neem gerust contact op!

     Bel (0342) 494 911

Koninklijke BDUprint

Samenwerking met Janssen/Pers Rotatiedruk

BDUprint is een volledige (100%) dochteronderneming van Janssen/Pers Rotatiedruk, te Gennep. Die gezamenlijk zijn ondergebracht bij de beheermaatschappij Em. de Jong, te Baarle-Nassau. Door onze krachten te bundelen, combineren we de ervaring, expertise en middelen van twee vooraanstaande bedrijven in de drukkerijsector. Deze synergie stelt ons in staat om onze klanten een nog breder scala aan diensten en mogelijkheden te bieden. Met gedeelde kennis en gecombineerde middelen kunnen we efficiënter opereren en hoogwaardige producten leveren die voldoen aan de diverse behoeften en eisen van onze klanten.

De beste drukkwaliteit

Bij BDUprint staat een team van ervaren specialisten klaar om elke dag te zorgen voor de productie van kranten van de hoogste kwaliteit. Hun toewijding en expertise garanderen dat uw kranten voldoen aan de hoogste standaarden en verwachtingen, en ze werken continu aan het verbeteren van processen en resultaten.

Innovatieve partner

Door de snel veranderende behoeften bij onze klanten, zijn wij voortdurend bezig met het aanpassen en optimaliseren van onze productiemiddelen. Onze kernwaarden van flexibiliteit, snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt en om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze focus op innovatie stelt ons in staat om voorop te blijven lopen in de industrie en om onze positie als betrouwbare partner te versterken.

Op maat gemaakte oplossingen

Om ons doel te realiseren, gaan we verder dan alleen het produceren van uw gedrukte krant of folder. We bieden ook op maat gemaakte oplossingen aan, zoals “Het Mediacentrum”. Dit platform, dat door en voor uitgevers is opgezet, richt zich op synergie: het creëren van meerwaarde door samenwerking tussen verschillende partijen, wat resulteert in een gezamenlijk succes dat individueel niet zou zijn bereikt.

 

Voor meer details over het Mediacentrum kunt u bij ons terecht.

Drukwerkproductie en logistieke efficiëntie

Jaarlijks worden er bij BDUprint in Barneveld ongeveer 205 miljoen kranten gedrukt, waaronder niet alleen BDU-titels zoals de Barneveldse Krant, maar ook andere kranten zoals het Reformatorische Dagblad. Bovendien verzorgt BDUprint ook speciale uitgaven voor zowel uitgevers als bedrijven. Door samen te werken met Janssen/Pers Rotatiedruk, komt dit aantal zelfs tot ongeveer 11 miljoen kranten per week. Om dit omvangrijke drukwerkproces efficiënt te managen, heeft BDUprint een team van circa 40 toegewijde medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de productie van uw drukwerk.

Bovendien leggen we bij BDUprint een grote nadruk op het optimaliseren van het logistieke proces, waarbij we streven naar een naadloze integratie tussen het drukken en het verspreiden van uw drukwerk. We richten ons op het fine-tunen van elke stap in de logistieke keten, van het moment dat het drukproces begint tot het ogenblik waarop het eindproduct wordt afgeleverd. Zo zorgen we ervoor dat alle handelingen in elkaar overvloeien en dat uw drukwerk efficiënt en tijdig op de juiste bestemming worden bezorgd.